الملف الأكاديمي

OverView
Research Intersets
Qualifications
Publications
Prof. Hanee Muslem Khalf Al-Dmoor
professor
PROFESSOR
FACULTY OF AGRICULTURAL TECHNOLOGY
https://www.bau.edu.jo/user/@dmour
 Major: Food Science
 Minor: Food Science
 dmour@bau.edu.jo
 3648
عربي
ORCID ID: 0000-0002-8837-9806
WoS: hhhh
Scopus Author ID: F-1322-2017
Scopus Link: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=25631647000
Researcher ID: 1689
Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?user=Ok1h2eYAAAAJ&hl=en

OverView
أستاذ علوم وتكنولوجيا الأغذية في قسم التغذية وتصنيع الأغذية في جامعة البلقاء التطبيقية في الأردن. مؤلف حائز على جائزة وطنية لأفضل الكتب المدرسية في "علوم وتكنولوجيا الأغذية" باللغة العربية المنشورة 2014/2015: الكتاب الأول في "الطعام الإسلامي آيات القرآن الكريم - المكونات والتطورات" والكتاب الثاني في "تلوث الأغذية - السلامة والثقافة". كتب ونشر أكثر من 55 مقالاً وورقة بحثية في مجالات علوم وتكنولوجيا الأغذية المختلفة.

Research Intersets:
Food Science

Qualifications
# Degree University Specialization Graduation year
1PHDUniversity of JordanFood science & Technology2004

Publications
1- Bioelectrical impedance analysis (BIA) of body segment composition as an obesity assessment tool among Jordanians ,African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development , 2024,Vol. 24,no. 4.
2- Biofuel production by Candida tropicalis from orange peels waste using response surface methodology ,Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023,Vol. 17,no. .
3- Evaluation of Soft Diet Served in Five Private Hospitals in Amman, Jordan ,Biosc.Biotech.Res.Comm. , 2020,Vol. 13,no. 4.
4- Miraculous Properties of Camel Milk and Perspective of Modern Science Y Galali, HM Al-Dmoor ,Journal of Family Medicine and Disease Preventio, 2019,Vol. 5,no. 1.


Print CV
Print CV



https://www.bau.edu.jo/bauar/about/images/aboutus.jpg
Report Error